Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu

25-26 Nisan 2017 tarihleri arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından "Multidisipliner Yaklaşımlar" temasıyla düzenlenen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu'na Üniversitemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Doç. Dr. Derya Özer Kaya ve Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı'ndan Yrd. Doç. Dr. Murat Ulu "Temporomandibular Eklem Disfonksiyonunda Multidisipliner Yaklaşım" sunumları ile katılmışlardır. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün işbirliği ile takip edilen olguların ve tedavi yaklaşımlarının tartışıldığı oturum katılımcıların yoğun ilgisini çekmiştir. Araştırma Görevlimiz Damla Gülpınar'ın da katıldığı sempozyumda farklı alanlardaki multidisipliner yaklaşımlar ve akademik çalışmalar paylaşılmıştır.