8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü

Tüm Dünyada saygınlığı ve önemi giderek artan mesleğimiz bu yıl ülkemizde 56. yılını kutladı. Bu güzel gün kapsamında ülkemizin farklı illerinde düzenlenen etkinliklerde çok sayıda fizyoterapist biraraya geldi.

Türkiye Fizyoterapistler Derneği İzmir İl Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü, birçok huzurevi, özel eğitim merkezi, özel fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, üniversite ve devlet hastanelerinde çalışan fizyoterapistler, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ve bölümümüz öğretim elemanları ile 1. sınıf öğrencilerinin katıldığı yemekte keyifli sohbetler edildi.

Meslektaşlarımız ve meslektaş adaylarımız ile sonraki yıllarda da böyle güzel günlerde hep birlikte olmayı diliyoruz.