FARGÖS 2017

Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu tarafından birincisi düzenlenen Fizyoterapist Araştırma Görevlileri Sempozyumu (FARGÖS) 24 Mart 2017’de Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Sempozyumda ülkemizin çeşitli üniversitelerinde uygulamalarını güncel ve özelleşmiş fizyoterapi alanlarında sürdüren araştırma görevlileri sunumları ile yer alırken; öğretim üyeleri oturum başkanlıkları ve asistanlık anıları ile sempozyuma renk kattı.

Sempozyumda bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Derya Özer Kaya, Yrd. Doç. Dr. Sevtap Günay, Yrd. Doç. Dr. İlknur Naz’ın yanı sıra bölümümüz araştırma görevlileri Deniz Bayraktar, Turhan Kahraman, Yusuf Emük, Damla Gülpınar, Devrim Can Saraç, Birön Onur Üğüt, Merve Kurt, Nurullah Büker, Müge Kırmızı, Kevser Şevik, Zuhal Abasıyanık ve Aybüke Cansu Kalkan katılımcı olarak yer aldı.

Sempozyumun ikinci günü gerçekleştirilen ve Arş. Gör. Umut Ziya Koçak’ın eğitimci olduğu Spor Yaralanmalarının Önlenmesi ve Koruyucu Programlar adlı çalıştay ise katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.