KOAH Hastaları için Eğitim

15 Mart 2017 tarihinde Türk Toraks Derneği tarafından Pulmoner Rehabilitasyon haftası etkinlikleri çerçevesinde kronik solunum problemi olan hastalar için eğitim programı düzenlendi.  Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen,  Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğretim elemanlarının ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İlknur NAZ’ın katıldığı eğitimde hastalara Pulmoner Rehabilitasyon programları, nefes darlığı ile baş etme yöntemleri, egzersiz eğitimi ve fiziksel aktivitenin önemi gibi konularda bilgiler verildi ve pratik uygulamalar yapıldı.